16.11.2020, 12:04 גורמי סיכון קרדיווסקולריים ומטבוליים במתבגרים עם פסוריאזיס מחקרים במחקר זה נמצא כי ניתן לנבא תחלואה מטבולית וקרדיווסקולרית בקרב מתבגרים הסובלים מפסוריאזיס באמצעות סמנים J Eur Acad Dermatol Venereol.
28.07.2019, 13:54 הקשר בין מצב סוציו-אקונומי לבין תחלואה משולבת בחרדה ודכאון באנשים הסובלים מספחת מחקרים חולים מרקע סוציואקונומי נמוך הסובלים מספחת סובלים יותר מחרדה, דכאון ותחלואה משולבת בשתי מחלות אלו J Eur Acad Dermatol Venereol.
25.07.2016, 16:39 ניסיון בתנאי אמת (Real Life) של 9 שנות טיפול באדאלימומאב (יומירה) בחולים עם פסוריאזיס ודלקת מפרקים פסוריאטית: תוצאות מחקר רטרוספקטיבי ממרכז יחיד מחקרים טיפול ארוך טווח באדאלימומאב יעיל ובטוח בקרב חולים עם פסוריאזיס ודלקת מפרקים פסוריאטית, ללא תלות במשקל עודף/השמנת יתר, גיל או ניסיון קודם במעכבי TNF אחרים J Eur Acad Dermatol Venereol.
22.06.2014, 10:12 אדאלימומאב (יומירה) לטיפול בפסוריאזיס בינוני-קשה: תת-ניתוח של תוצאות ממחקר ה-BELIEVE על ההשפעה על קרקפת וציפורניים DLQI מחקר מצא, כי טיפול באדאלימואב (יומירה, abbvie) משפר תסמינים של ציפורניים וקרקפת בחולי פסוריאזיס J Eur Acad Dermatol Venereol.